Galatasaray'da ilk 11'in değişilmez ismi, Okan Buruk'a ayrılıyorum dedi. Kalması için kimse ikna edemedi

Galatasaray'ın kazandığı şampiyonluklarda çok önemli bir yeri olan ve orta sahanın vazgeçilmez ismi Lucas Torreira için ortaya atılan Boca Juniors iddiası gündeme bomba gibi düştü. Arjantin basını 2025 yılında Lucas Torreira'nın, Galatasaray'dan ayrılacağını ve transfer görüşmelerini sorunsuz yürüttüğü Boca Juniors'a imza atacağını yazdı.

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana formasını kimseye kaptırmayan ve Okan Buruk'un en büyük kozlarından biri olan Lucas Torreira'nın, Boca Juniors ile transfer görüşmeleri yaptığı iddia edildi.

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu halde sarı-kırmızılı takımda misyonunu tamamladığı iddia edilen Lucas Torreira'nın, Boca Juniors'a transfer olacağı yazıldı. Arjantin basınından Damian Rancez, "Torreira'nın Boca'ya transferinde her şey yolunda. Riquelme'nin işaret ettiği kişi o ve gelmeye Paredes'ten daha yakın" ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi'nin de geçtiğimiz transfer dönemlerinde adı sık sık Boca Juniors ile anılmış ancak Arjantin ekibi transferi noktalayamamıştı. Lucas Torreira, Galatasaray formasıyla çıktığı 93 maçta 2 gol atıp, 8 kez de asist yaptı.

Narin Güran cinayeti dilekçe hamlesi Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu Umut Akyürek'in madde bağımlısı kızından paylaşım