Galatasaray'da Fernando Muslera bilmecesi. Yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı

Galatasaray'ın efsaneleri arasında gösterilen Fernando Muslera'nın son paylaşımı sarı-kırmızılı taraftarların kafasını karıştırdı. Başarılı eldiven Instagram hesabı üzerinden 'Az kaldı' ifadesini kullandı ve kum saati emojisi koydu.

Sezon başında yediği gollerle eleştirilen Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera'nın, Instagram üzerinden yaptığı son paylaşım sarı-kırmızılı taraftarların kafasını karıştırdı.

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Muslera kişisel hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkçe olarak 'Az kaldı' yazarken bir de kum saati emojisi koydu.

Son Kasımpaşa maçında da eleştirilen isimlerden birisi olan Fernando Muslera'nın bu paylaşımı sezon sonunda Galatasaray'a veda edebileceği iddialarını oldukça güçlendirdi.

Galatasaray formasıyla Süper Lig’de altı, Türkiye Kupası’nda da dört kez mutlu sona ulaşan Muslera, beş kez de Süper Kupa zaferi yaşadı.

İşte Fernando Muslera'nın ses getiren paylaşımı:

Narin Güran'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı! Cinsiyet değiştiren oğlu için duygusal mesaj Fenerbahçe deplasmanda hata yapmadı Altın Koza'da gözler Serenay Sarıkaya'daydı! Sokratis Dioudis üst üste iki penaltı çıkardı İsrail'den Hizbullah'a bir ağır darbe daha