Galatasaray yönetimi şokta. Maaşı sorun etti, yeni sözleşme teklifini reddetti

Galatasaray'da bu sezonun en çok dikkat çeken ismi olan Yunus Akgün, sarı-kırmızılı ekipten gelen yeni sözleşme teklifini reddetti. Hakim Ziyech ve Roland Sallai gibi isimlerle aynı maaşı almayı hak ettiği düşünen Yunus Akgün'ün bu tavrı yönetimi resmen şoka uğrattı. Dursun Özbek'in ilerleyen günlerde Yunus Akgün'e revize edilmiş yeni bir sözleşme teklifi sunacağı öğrenildi.

Bu sezon Galatasaray formasıyla en dikkat çekici performansa imza atan ve performansını her hafta yükselten Yunus Akgün yeni sözleşme teklifini reddetti.

Hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de attığı gollerle takımını sırtlayan Yunus Akgün, Galatasaray'dan gelen 40 milyon TL'lik yeni sözleşme teklifini elinin tersiyle geri çevirdi.

Yeni sözleşme konusunda menajeriyle sürekli irtibatta olan Yunus Akgün'ün, yabancı oyuncuların maaşına yakın bir maaş talep ettiği iddia edildi.

Bu durum karşısında Yunus Akgün'ün isteğini haklı bulan Dursun Özbek'in ilerleyen günlerde yıldız isme revize edilmiş bir sözleşme sunacağı öğrenildi. Bu sezon 11 maçta 4 gol kaydeden Yunus Akgün'ün, Galatasaray ile mevcut sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

Taklit-tağşiş ürünler listesi güncellendi Narin Güran cinayetinde kritik gelişme Başakşehir’de sokaktaki insanlara bıçaklı saldırı Van Bronckhorst'un, Nicola Zalewski ısrarı Emeklilik sistemi sil baştan değişiyor Emekli maaşının iki katı!