Galatasaray sahasında farka koştu. Çaykur Rizespor karşısında beş gollü galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Sarı-kırmızılı ekip sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Milli aranın ardından Galatasaray, Çaykur Rizespor'u sahasında konuk etti.

Sarı-kırmızılı ekip sahadan Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Gabriel Sara, Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle 5-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılmayı başardı. Galatasaray bu skorun ardından puanını 12'ye yükseltti, Çaykur Rizespor ise 4 puanda kaldı.

Galatasaray önümüzdeki hafta derbi mücadelesinde Fenerbahçe'ye konuk olacak. Çaykur Rizespor ise sahasında Samsunspor'u konuk edecek.

VICTOR OSIMHEN'E SEVGİ GÖSTERİSİ

Galatasaray forması ile ilk maçına çıkan Victor Osimhen'e, sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar, maç öncesindeki ısınmada Nijeryalı futbolcuyu tribünlere çağırarak tezahüratlarda bulundu. Victor Osimhen de taraftarların sevgi gösterisine "üçlü" çektirerek karşılık verdi.

DAVINSON SANCHEZ YENİDEN İLK 11'DE

Sakatlığı geçen Davinson Sanchez, Çaykur Rizespor maçına ilk 11'de başladı. Süper Lig'in ilk haftasındaki Atakaş Hatayspor maçında sakatlanan Kolombiyalı stoper, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Young Boys ile oynanan iki müsabaka ile Süper Lig'deki TÜMOSAN Konyaspor ve Adana Demirspor karılaşmalarında görev alamadı.

Sanchez, sakatlığı atlatmasının ardından Çaykur Rizespor maçında formasında kavuştu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Maç başladı.

3' Galatasaray mücadeleye golle başladı. Ceza sahasına yapılan ortayı kafayla ağlara yollayan Sanchez takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

15' Galatasaray ikinci gole yaklaştı. Sara'nın ortasında Victor Osimhen'in kafa vuruşu az farkla auta gitti.

25' Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Sara'nın yaptığı ortayı kale önünde ağlara yollayan Abdülkerim Bardakcı skoru 2-0'a getirdi.

45' Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında ilk yarıyı 2-0'lık skorla önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

49' Galatasaray üçüncü golü buldu. Ceza sahası içinde çok düzgün bir vuruş yapan Gabriel Sara skoru 3-0'a getiren golü kaydetti.

61' Galatasaray farka koşuyor. Torreira'nın pasında uzak direğe ayak içiyle çok şık bir vuruş yapan Mertens skoru 4-0 yaptı.

78' Galatasaray beşinci gole çok yaklaştı. Osimhen'in vuruşunda Grbic parmaklarının ucuyla topu kornere yolladı.

80' Kaan Ayhan'ın pasında ceza sahası içinde bomboş durumda olan Barış Alper plase vuruşuyla farkı beşe çıkardı.

Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Sevişme sahnesi gündeme bomba gibi düştü Amcası Kurtuluş Güran'dan skandal paylaşım Emekli Maaşları Yüzde 37 Düşecek. Uzman Açıkladı Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Kızılcık Şerbeti'nin afiş krizinde 2. perde!