Galatasaray çabaladı, Fenerbahçe transferi anında noktaladı. Jose Mourinho'nun ismini duyunca koşa koşa geldi

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Juventus forması giyen Filip Kostic'i transfere ikna etti. Galatasaray'ın da listesinde bulunan Filip Kostic için Juventus ile her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuyu önümüzdeki günlerde İstanbul'a getireceği öğrenildi. Filip Kostic'in transferindeki en önemli detay olarak ise Jose Mourinho isminin olduğu iddia edildi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transferin ilk ateşi yandı ve sarı-lacivertli ekip Juventus forması giyen Filip Kostic ile anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Filip Kostic için Juventus ile her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe'nin deneyimli ismi önümüzdeki günlerde İstanbul'a getirmesi bekleniyor.

Sezon başında Juventus'ta vazgeçilmez isim olan ancak son haftalarda formanın yüzünü unutan Filip Kostic'in, Fenerbahçe ile yeniden çıkış yakalamak istediği ve Jose Mourinho ile de çalışmak için sabırsızlandığı öğrenildi.

EURO 2024'te Sırbistan formasıyla boy gösteren ve İngiltere karşısında 43 dakika sahada kalan Filip Kostic, bu sezon forma şansı bulduğu 33 mücadelede 4 asist üretti. Filip Kostic'in güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Parlak ışık kümesinin sırrı çözüldü FLAŞ! Joe Biden'ın öldüğünü duyurdu Sevgi Katkıcı Metin Akpınar'ın kızı çıktı Düğüne saatler kala kaza yaptılar; damat yaralı Hatay'da 'insan yüzlü örümcek' bulundu Limondaki büyük tehlike ortaya çıktı