Galatasaray benim için bitti dedi, kimse kararından vazgeçiremedi. Okan Buruk'un vazgeçilmezinden veda

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın vazgeçilmez isimlerinden biri olan ancak zaman zaman taraftarın büyük tepkisini toplayan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı formaya veda kararı aldı. Galatasaray'daki misyonunu tamamladığını düşünen Kerem Aktürkoğlu, La Liga ekibi Real Sociedad'ın yaptığı teklife evet dedi. Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ile konuşup takımda kalmasını söyle de milli oyuncunun kararı değişmedi.

EURO 2024 macerasında A Milli Takım ile boy gösteren ve Galatasaray'ın kadrosundaki değişilmez isimlerden birisi olan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı formayla dört yıllık macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor.

Geçen sezon attığı goller ve yaptığı asistlere rağmen bazı maçlarda taraftarın büyük tepkisine maruz kalan ve bunu hak etmediğini düşünen Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı. Real Sociedad ile transfer masasına oturan Kerem Aktürkoğlu'nun, Okan Buruk'un ısrarına rağmen takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi.

Real Sociedad ile 3+1 yıllık sözleşmeye imzalamaya hazırlanan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ın kasasına 15 milyon Euro katkıda bulunacak. Şampiyonlukla tamamlanan sezonda 54 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 15 gol ve 9 asistle mücadele etti.

Altın Portakal'da büyük beğeni toplayan konuşma Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Kandilli: 3.5 büyüklüğünde bir deprem oldu