Futbolu bırakmayı düşündüğünü açık açık söyledi. Rıza Çalımbay neye uğradığını şaşırdı

Son iki sezondur yaşadığı sakatlıklar nedeniyle düzenli forma şansı bulamayan Beşiktaş'ın önemli isimlerinden Rachid Ghezzal adeta bunalıma girdi. Rachid Ghezzal yakın çevresine sakatlığının devam etmesi durumunda futbolu bırakabileceğini söylerken, Rıza Çalımbay'ın Cezayirli isimle özel bir konuşma gerçekleştireceği öğrenildi.

Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana yaşadığı çeşitli sakatlıklar nedeniyle sahalardan tam 54 maç kaçıran Rachid Ghezzal'dan herkesi şaşırtan bir karar geldi.

Son olarak Trendyol Süper Lig'de Başakşehir'e karşı oynanan maçta 41. dakikada oyuna dahil olan Rachid Ghezzal yaşadığı sakatlık nedeniyle ikinci yarının başında oyundan alınmıştı. Yaşadığı sakatlığın ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Ghezzal, ''Dün maçta oynamam konusunda futbolda her zaman olduğu gibi bir risk olduğunu biliyordum. Oynama kararını ben aldım, bu noktada sağlık ekibi veya başka hiç kimseyi suçlayamayız'' ifadelerini kullandı.

''FUTBOLU BIRAKABİLİRİM''

Rachid Ghezzal sürekli yaşadığı sakatlıklardan dolayı yakın çevresine futbolu bırakabileceğini söyledi. Rachid Ghezzal'ın bu kararı şok etkisi yaratırken teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Cezayirli oyuncuyla özel olarak görüşüp, takım için çok önemli bir isim olduğunu vurgulayacağı bir konuşma yapacağı öğrenildi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 11 maça çıkan Rachid Ghezzal 1 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı Van Bronckhorst, Salih Uçan'ı gözden çıkardı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Görenler gözlerine inanamıyor! Dolar Almak Dolar Satmak İsteyenler Dikkat