Futbol dünyasını sarsan haber, herkes şokta... Henüz 31 yaşındaydı, evinin yüzme havuzunda ölü bulundu

Yunanistan'ın köklü ekiplerinden Panathinaikos'ta forma giyen 31 yaşındaki George Baldock evinin yüzme havuzunda ölü bulundu. Herhangi bir sağlık sorunu olmayan George Baldock'un ölümüne ilişkin polislerin hummalı çalışması devam ediyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Panathinaikos'ta forma giyen 31 yaşındaki savunma oyuncusu George Baldock, Atina'nın güneyindeki Glfyada'daki evinin yüzme havuzunda ölü bulundu.

George Baldock'un ölümünün nedeni henüz belirsizliğini korurken, Yunan polisi olaya dair hummalı çalışmasını sürdürüyor. Bu yaz Panathinaikos'a transfer olan George Baldock'un özel bir sağlık sorununun olmadığı da öğrenildi.

1993 yılında İngiltere'nin Buckingham kentinde doğan George Baldock, büyükannesi aracılığıyla Yunan vatandaşlığına geçti ve 2017 yılına kadar Milton Keynes'te forma giydi. Ardından Tamworth ve Oxford United gibi kulüplere kiralık olarak gitti.

Daha sonra 2017 yılında Sheffield United'a transfer oldu ve burada yedi yılda 200'den fazla lig maçına çıkarak, Yunanistan Milli Takımı'na kadar yükseldi. 2024 yazında ilk kez bir Yunan kulübüne transfer oldu ve Panathinaikos'a katıldı.

Galatasaray'dan, Osayi-Samuel bombası geliyor Galatasaray ile Muslera'nın yolları ayrılıyor Ali Koç, Arda Güler'i geri getiriyor Fatih'teki vahşette 'siyah' detayı! İstanbul'da cenaze dirildi Bakanlıktan Köfteci Yusuf İle İlgili Açıklama