FOX'un yeni dizisi 'Oğul' nerede çekilecek?

Oğul dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Sonbaharda "Kayıtdışı", kod adı "Kadın", Bizim Hikaye" ve "Nerdesin Birader" gibi yeni dizileri seyirciyle buluşturacak olan FOX, "Oğul" adlı iddialı projesini de ilk kez dün akşam tanıttı.



Dün akşam yayınlanan "Oğul" dizisinin teaser'ı büyük ilgi gördü. Etkileyici bir müzik eşliğinde bir anne silüeti ve oğlunun görüntüsünün yer aldığı gizemli tanıtım "Her şey olabilirsin hayatta ama bir anneye oğul olabilir misin?" sloganıyla merak uyandırdı.



Digiflame'nin yapımcılığını üstlendiği "Oğul"un hikayesi ve proje tasarımı deneyimli televizyoncu Çiğdem Savaşçıoğlu imzası taşıyor. Yönetmen ve oyuncularıyla görüşmelerin sürdüğü projenin ocak ayı gibi ekrana gelmesi planlanıyor.



Dizinin çekimleri daha önce 4 sezon süren Karagül'e de ev sahipliği yapan Halfeti de yapılacak. Projenin başrollerinden anne Müeddet rolü için Ayşegül Günay'la görüşüldüğü öğrenildi. Günay, bu sezon ayrıca Kanal D'nin "Katilin Kızları" projesinden de teklif almıştı.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Demet Özdemir bahçe pozlarıyla olay yarattı! İbrahim Kutluay ile Tuba Büyüküstün birlikte mi? İşte Türkiye’de deprem riski en düşük 20 il Türkan Şoray 25 kilo verdi! Son hali gündem oldu 500 bin TL'nin aylık getirisi dudak uçuklatıyor! Anadolu Otoyolu'nda korkunç görüntü