Foursquare açıkladı!

Foursquare üzerinden İstanbul'da en çok check-in yapılan 25 mekan açıklandı.

Foursquare üzerinden İstanbul’da en çok check-in yapılan 25 mekan açıklandı.



İstanbul’da en çok Foursqure kullanılan mekanlar belirlendi.



1. Bağdat Caddesi

“İstanbul’un her yerinden gelen insanların uğrak yeri olan bu cadde, kafeler, fast food dükkanları ve ünlü restoran zincirlerinin şubeleri ile aynı zamanda bir buluşma mekanı olarak da bilinmektedir.”



2. Boğaziçi Köprüsü

“Muhteşem manzaraya karşı rakı-balık keyfi, ölmeden önce yapılacaklar listesinin ilk sıralarında yer alıyor…”



3. İstanbul Atatürk Airport (IST)

“Aksaray’dan metroya binerek 32 dakika içinde Atatürk Havalimanı’na ulaşabilirsiniz.”



4. Kadıköy

“Kadıköy’de yapılacak güzel aktiviteler arasında İstanbul’u havadan seyredebileceğiniz Türk Balon’u da yer alıyor.”



5. İstiklal Caddesi

“Gezmek için erken saatleri seçerseniz birbirinden güzel yüzlerce mağazada alışveriş fırsatı bulabilirsiniz. Caddenin sonunda Tünel’e inerken sağda kalan Anzavur Pasajına da uğramayı unutmayın!”



6. Sabiha Gökçen International Airport (SAW)



“Sabiha Gökçen Havalimanı Kadıköy ve Havalimanı Taksim arasında hizmet veren HAVATAŞ otobüsleri ile 8 ve 12 TL ücret karşılığında seyahet edebilirsiniz.”



7. Cevahir



“Dünyanın en büyük saati Cevahir’in tavanında yer almaktadır. AVM’nin 2500 metrekarelik dev cam çatısı, dünyanın en büyük saatini taşıyor. Saat üzerinde bulunan rakamların her biri 3 metre uzunluğunda.”



8. İstinyePark

“İstinyePark her bayramın ilk günü saat 13.00’te açılır. Bunun dışındaki diğer tüm açılış ve kapanış saatleri rutin düzeninde 10.00–22.00 olarak devam eder.”



9. Beşiktaş

“İstanbul’un en seçkin semtlerinden olan Beşiktaş 1930 yılında Beyoğlu’ndan ayrılarak ilçe yapıldı. İstanbul’un ulaşım, eğitim ve ticaret alanında en işlek noktalarındandır.”



10. Taksim Meydanı

“Meydanın simgesi haline gelen anıt İtalyan heykeltraş Pietro Canonica’ya yaptırılmış, 1928 yılında yerine yerleştirilmiştir. Anıtın yapımı 2,5 yıl sürmüş, anıt taş ve bronz kullanılarak yapılmıştır.”



11. Nişantaşı

“İstanbul’un en popüler caddelerinden olan Abdi İpekçi, Teşvikiye ve Vali Konağı’na uğramadan geçmeyin.”



12. Palladium

“Bebek bakım odasından çocuk oyun alanına, ücretsiz müşteri servisinden vale hizmetine ve dua odasından engelli tuvaletine kadar birçok ihtiyaçlarınız için hizmet sunan bir Alışveriş Merkezi.”



13. Mecidiyeköy

“Cevahir veya Profilo Alışveriş Merkez’ini gezebilir, alışveriş yapabilir ve sinemaya gidebilirsiniz. Ayrıca yemek yiyebileceğiniz pek çok kafe ve restoran alternatifleri de sizleri bekliyor.”



14. Capacity

“Capacity’i diğer alışveriş merkezlerinden ayıran en büyük özelliği geniş ve ferah bir şekilde yapılanmasıdır. Bu nedenle gezerken asla daralmaz ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.”



15. Kanyon

“Kanyon’a metro ile gitmek çok kolay! Şişhane – Hacıosman metro hattını kullanarak Levent durağında indiğinizde yürüyen merdivenlerin üst kısmında “Kanyon” yazısını göreceksiniz.”



16. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü

“Yapımına 4 Ocak 1986 tarihinde başlanılmış ve halen dünyanın en büyük çelik asma köprüleri içinde 14. sırada yer alan bu büyük proje 3 Temmuz 1988 tarihinde tamamlanmıştır”



17. Taksim

“Taksim, İstanbul’un merkezi noktalarından biri olduğu için neredeyse her noktadan kalkan otobüslerle rahatlıkla İstiklal Caddesi’ne ulaşabilirsiniz.”



18. İstanbul Aydın Üniversitesi

“İstanbul Aydın Üniversitesi, spora yatırım yapan vakıf üniversiteleri arasında yer alıyor. Voleybol, basketbol ve bilek güreşi takımları katıldıkları müsabakalarda birçok başarılar kazanmışlardır.”



19. Yeditepe Üniversitesi

“Yüksek lisans düzeyinde ise sosyal bilimler, fen bilimleri, eğitim bilimleri, Atatürk İlkeleri ve inkılap tarihi ve sağlık bilimleri alanlarında eğitim vermektedir.”



20. Marmara Forum

“Çalışma saatleri 10:00 – 22:00 arasındadır. Detaylı bilgiye AVM’nin web sitesinden ulaşabilirsiniz.”



21. Ortaköy

“Hem gündüz hem de gece saatlerinde vakit geçirebileceğiniz, her daim canlı ve hareketli. Her yaştan ve kesimden insana hitap eden mekanlar sayesinde Ortaköy’de keyifle vakit geçirmeniz mümkün.”



22. Forum İstanbul

“Forum İstanbul’a gelmek çok kolay! Atatürk Havalimanı – Aksaray hattında hizmet veren metronun Kocatepe durağından alışveriş merkezinin içine direkt geçiş yapabilirsiniz.”



23. Bakırköy

“İstanbul’un en köklü ilçelerinden biri olan Bakırköy, 1992 yılındaki düzenlemelere değin İstanbul’un en büyük ilçelerindendi.”



24. Bahçeşehir Üniversitesi

“İlk olarak İstanbul’un Bahçeşehir semtinde kurulan üniversite, 2006-2007 akademik yılında tüm fakülteleriyle Beşiktaş ilçesine taşındı.”



25. Ataşehir

“2008 yılındaki düzenlemeyle ilçe statüsüne kavuşmuştur. Üsküdar’a bağlı 3, Kadıköy’e bağlı 7, Ümraniye’ye bağlı 3, Samandıra’ya bağlı 1 mahallenin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur.”



Kaynak: CNN Türk


Galatasaray, Kayseri'yi ezdi geçti Maximin, Mourinho'yu hayal kırıklığına uğrattı Wanda Nara Siyah Tangasıyla Meydan Okudu! Şakir Paşa Ailesi'ndeki yatak sahneleri alev aldı! Türkiye'nin en zeki illeri belli oldu! AFAD duyurdu: Muğla açıklarında deprem