Feyzioğlu Geldi Bağış Gitti! Egemen Bağış'ın Yeni Görevi Ne Oldu?

25 Ekim 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi Metin Feyzioğlu oldu. Bu görevi daha önce Egemen bağış yürütüyordu. Aylar önce Feyzioğlu'nun Egemen Bağış'ın yerine büyükelçi olarak atanacağı yönünde haberler çıkmıştı. Egemen Bağış'a yeni bir görev verildi mi?

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan büyükelçi atamalarına ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye'nin Slovenya Büyükelçiliğine İkili İlişkiler Genel Müdürü Hayriye Kumaşcıoğlu, Bahreyn Büyükelçiliğine Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Ayşe Hilal Sayan Koytak atandı.

Türkiye'nin Zambiya Büyükelçiliğine Kuzey Afrika Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Barbaros Dicle, İsviçre Büyükelçiliğine İkili İlişkiler Genel Müdürü Şebnem İncesu getirildi.

Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi de Metin Feyzioğlu oldu.

Öte yandan, bazı bakanlıklara başmüfettiş ve müfettiş atamaları yapıldı.

EGEMEN BAĞIŞ'A NE OLDU?

Metin Feyzioğlu'nun uzun zamandır Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak atanacağı haberleri gündemdeydi. 

Feyzioğlu'nun 27 Temmuz 2024'te Çekya'nın başkenti Prag'a büyükelçi olarak atanacağı  yönünde haberler çıkmıştı.

Fakat bu haberlerin ardından Resmi Gazete'de bir karar çıkmadı.

AK Parti'nin tartışmalı isimlerinden Egemen Bağış'ın Temmuz 2024'ten beri Prag Büyükelçiliğini sürdürmeye devam etti.

Bugünkü Resmi Gazete'de atamalar yapıldı ve temmuz ayında çıkan haberler gecikmeli olsa da doğrulandı. Feyzioğlu, Bağış'ın yerine atanırken Egemen Bağış'a bir görevlendirme olmadı.

FETÖ elebaşının cenazesinden dikkat çeken kareler Daha fazla orgazm olmamak için çekime ara verdi FETÖ'cü Adil Öksüz Ortaya Çıktı! İşte O Görüntüler Fenerbahçe sahasında M.United ile berabere kaldı Beşiktaş, Lyon deplasmanından üç puanla döndü Bu Filmi İzlemek Yürek İster. Salonu Terk Ettiler!