Fetullah Gülen öldü mü? Örgüt açıklama yaptı...

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen, 1999’dan beri ikamet ettiği Pensilvanya’da öldüğü iddia edildi. Yeğeni Kemal Gülen sosyal medya hesabından vefat haberi duyuruldu. Ardından da Gülen bir video çekti. Gülen, diğer açıklamayı yalanladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü iddia edildi. Gülen'in yeğeni kapatılan Samanyolu TV'nin spikerlerinden Kemal Gülen'in sosyal medya hesabından vefat paylaşımı yapıldı.

Bazı hesaplar ise terörist Fetullah Gülen'in ölmediğini, Kemal Gülen'in hesabının çalındığını yazdı.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Kanada'ya kaçan Kemal Gülen ise paylaşımı kendisinin yapmadığını, Fetullah Gülen'in sağlığının iyi olduğunu belirten bir video paylaştı.

Sosyal medyadaki paylaşımın ardından Fetullah Gülen ismiyle twitter de trend topic oldu.

Kemal Gülen videoda X hesabının kendisine ait olmadığını söyledi. Ancak Gülen devamında 'eski Twitter hesabından' dedi. Açıklaması kafa karıştırdı.

Gülen'in videonun devamında hesabın çalıntı olduğunu söyledi. Gülen, "Bu paylaşımları yapanları lanetliyorum, hakkımı helal etmiyorum. Hukuk önünde de gereken cevabı alacaklarını ifade edeyim." dedi.


Gülen şu an kullandığı Twitter hesabının adresini verdi.

Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Deprem haritası güncellendi: 485 diri fay hattı... DİKKAT! Bakanlık yeni listeyi açıkladı Eski halinden eser kalmadı: Hayranlarını kahretti Vural Çelik'in ölümü sevenlerini derinden sarstı Aksaray'da feci otobüs kazası! Ölü ve yaralı var