FETÖ'cü hesaplar duyurdu! FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü

Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen kaldırıldığı hastanede öldü. Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen ve FETÖ terör örgütüne yakın internet siteleri de gelişmeyi doğrularken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da açıklama geldi. Fidan, Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir. Bu haber bizim gevşemeye, rehavete itmeyecektir" dedi.

Pensilvanya'da yaşayan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü. Elebaşı Gülen'in ölüm haberini bizzat terör örgütü FETÖ'nün yayın organları duyurdu.

Haberi, Gülen'in yayın organı konumundaki Herkül duyurdu.

Herkül sitesinin X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımda, Gülen'in 20 Ekim'de (dün) öldüğü belirtildi.

Açıklamada, “Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

 YEĞENİ DOĞRULADI

Öte yandan Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Ebuseleme Gülen, Fethullah Gülen'in öldüğünü doğruladı.

Ebuseleme Gülen, Fethullah Gülen'in ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

BAKAN FİDAN ÖLÜMÜ DOĞRULADI 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin açıklama geldi. İstihbarat kaynaklarının da ölümü doğruladığını belirten Bakan Fidan, "Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir. Bu haber bizim gevşemeye, rehavete itmeyecektir" dedi.

KARANLIK ÖRGÜTÜN LİDERİ ÖLMÜŞTÜR

"İstihbarat kaynaklarımız ölümü doğruluyor. Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir. Bu haber bizim gevşemeye, rehavete itmeyecektir. Türüne ender rastlanan bir tehdit olmuştur. Gençlerimizi kandırarak saflarına katmış, bunları kutsallarına ihanet eden bir makineye dönüştürmüştür. Bu insanlar istihbarat servisleri elinde değerlerine karşı silah olarak kullanılmaktadır. Bu ölümle onlar üzerindeki büyünün kalkmış olması lazım. Bu ihanetten vazgeçmeye davet ediyorum. Bu yol iyi bir yol değil. Bu yolun sonu iyi bir son değil."

Yenidoğan bebek çetesi üyelerinden itiraflar! İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun O hakemden bayrak eleştirisi: Kaldır, indir! Yazık İşte Gülen'in yerine geçeceği konuşulan isimler Fenerbahçe deplasmanda iki puan bıraktı Mert Müldür'ün, Fenerbahçe'de kredisi tükendi