Fethullah Gülen Öldürüldü mü? Bomba Açıklama Fuat Uğur'dan Geldi İsim Verdi

Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in 20 Ekim'de öldüğü açıklandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da istihbarat kaynaklarından aldıkları bilgi doğrultusunda Gülen'in öldüğünü teyit ettiklerini açıklarken, tv100.com yazarı Fuat Uğur canlı yayında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Terörist Fethullah Gülen öldürüldü mü?

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Pensilvanya'da yaşayan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü. Elebaşı Gülen'in ölüm haberini bizzat terör örgütü FETÖ'nün yayın organları duyurdu.

Haberi, Gülen'in yayın organı konumundaki Herkül duyurdu.

Herkül sitesinin X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımda, Gülen'in 20 Ekim'de (dün) öldüğü belirtildi.

Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Ebuseleme Gülen de Gülen'in öldüğünü doğruladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan da FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin açıklama geldi. İstihbarat kaynaklarının da ölümü doğruladığını belirten Bakan Fidan, "Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir. Bu haber bizim gevşemeye, rehavete itmeyecektir" dedi.

FETÖ ELEBAŞI ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

tv100 canlı yayınında ise gazeteci Fuat Uğur'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. 

Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında Fethullah Gülen'in ölümü masaya yatırıldı. Fuat Uğur, Nurculuğun kurucusu Bediüzzaman Said Nursi'nin kitabından alıntılar yaptı ve "Nursi yıllar önce yazmış 12, 13,14 ve 16'da şiddetli tokatlar yiyecek demiş. Bir münafık ve süfyandan bahsederek büyük dairede onun gibi dehşetli cemaatler siyasi islamiyeye darbe vurduklarından (Bu tarihler 2012, 2013, 2014 ve 2016 tarihlerinde) tokat yiyecekler. Bunu FETÖ mensupları son derece ciddiye alıyorlar. Bu onlar açısından son derece önemli. Biz baktığımız zaman ne kadar değeri var onu tartışabiliriz. Önemli olan FETÖ mensuplarının bunu ne kadar önemsedikleri... Başlangıçtan yani 2012 yılından sonra da şiddetli münafık ve süfyanın öleceğini söylüyor Nursi..." diyerek Fethullah Gülen'in 2024 yılında ölmesine dikkat çekti ve yardımcısı Mustafa Özcan'ın 2023 yılında onu zehirlediğini hatırlattı...

Gürkan Hacır ise "Fethullah öldürüldü mü yani?" sorusuna ise Fuat Uğur şöyle cevap verdi.

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı