Fenerbahçe'ye gözyaşlarıyla veda etti, Abdullah Avcı çağırınca Trabzonspor'a düşünmeden evet dedi

Transfer sezonunun en hareketli takımı olan Trabzonspor bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Attila Szalai'yi gündemine aldı. Almanya kariyerinde umduğunu bulamayan ve Türkiye'ye yeniden dönmeye sıcak bakan Attila Szalai, Abdullah Avcı'nın çağrısına olumlu cevap verdi. Hoffenheim'ın kadroda düşünmediği Attila Szalai'yi kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışacak olan Trabzonspor'da, Abdullah Avcı transferde başrolü oynayacak.

Üst üste yaptığı transferlerle sezona iddialı başlamayı hedefleyen Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın özel isteği üzerine bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Attila Szalai'yi transfer listesine ekledi.

Stoper pozisyonunda rotasyonlu bir kadroyu elinde bulundurmak isteyen Abdullah Avcı yakından tanıdığı  Attila Szalai'nin transferinin hemen bitirilmesini istedi. Hoffenheim'ın kadroda düşünmediği Attila Szalai için kiralama teklifi yapacak olan Trabzonspor ilk etapta başarılı stoperden olumlu yanıt aldı.

Kulüplerin de anlaşması halinde Abdullah Avcı kadroda çok görmek istediği  Attila Szalai'yi Trabzonspor'a kazandıracak.

FENERBAHÇE'YE GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETMİŞTİ

Fenerbahçe'den 12.3 milyon Euro bonservis karşılığında Hoffenheim'a transfer olan  Attila Szalai, sarı-lacivertli kulübe veda ederken gözyaşlarına hakim olamamış ve taraftarlara Türkçe mesajla seslenmişti.

Bu kan grubuna sahip insanlar daha fazla yaşıyor Jose Mourinho, Filip Kostic'i transfere ikna etti Yapı Kredi 46 bin TL promosyon verme kararı aldı Nicolo Zaniolo, Galatasaray ile yollarını ayırdı Arda Güler'in kız kardeşini görenler şokta! Merih Demiral'a verilen men cezasına yalanlama