Fenerbahçeli yıldız En-Nesryi için bomba açıklama. Haluk Yürekli: En-Nesryi, Icardi seviyesinde bir oyuncu değil!

tv100 ekranlarında Fenerbahçe ve Türk futbol tarihinin en pahalı transferi Youssef En-Nesryi hakkında Haluk Yürekli bomba bir değerlendirme yaptı. En-Nesryi'nin çok beğenmediği bir oyuncu olduğunu söyleyen Haluk Yürekli, "Bence Icardi seviyesinde bir oyuncu değil ama A Klas bir oyuncu” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Süper Lig'de yeni sezon başladı. tv100 ekranlarında Ersin Düzen, ligin ilk haftasını Haluk Yürekli ve Murat Aşık ile birlikte yorumladı. Haluk Yürekli'nin hem Fenerbahçe'nin hem de Türkiye'nin en pahalı transferi olarak tarihe geçen Youssef En-Nesryi hakkında yaptığı yorum gündeme bomba gibi düştü.

İşte Haluk Yürekli’nin bomba yorumları:  “Fenerbahçe taraftarı yarınki maç için endişeli. Jose Mourinho gelmesine rağmen istenilen şekilde bir oyun yok taraftar bundan dolayı biraz endişeli gibi duruyor.

En-Nesryi benim çok fazla beğenmediğim bir oyuncu. Bence Icardi seviyesinde bir oyuncu değil ama A Klas bir oyuncu.

Bugün Fenerbahçe için çok kritik bir gün. Hem Fenerbahçe hem Jose Mourinho için çok önemli maç Lille karşılaşması.”

“BU TEKLİFİ 1 DAKİKA BİLE DÜŞÜNMEM”

“Ferdi Kadıoğlu için 35 milyon euro teklif geldiyse 1 dakika bile düşünmem. Bu tarz paraları reddetmek Türk futboluna kesinlikle ihanet olur.

Hatayspor, Mourinho açıklama yaptığı saatlerde yazılı bir açıklama yayınladı. Maç bittikten 26 saat sonra, üstelik altını çizdikleri pozisyon Icardi’nin penaltı pozisyonu. Galatasaray-Hatay maçında hakemlik bir şey yok. Hatay açıklama yapıyor, Mourinho Adana Demirspor maçı sonrası konuşuyor. Bugün Lille’le oynayacak Okan Hoca’yla ilgili açıklama yapıyor. Bu olmaz.”

“BENCE ASIL HEDEF SÜPER LİG”

Murat Aşık’ın yaptığı başlıca yorumlarda şu şekilde: “Ben Jose Mourinho’nun vitesi yavaş yavaş arttırdığını düşünüyorum. Her ne kadar Şampiyonlar Ligi olsa da bence asıl hedef Süper Lig.

Rade Krunic’in Lille maçında oynamasını bekliyorum. O yüzden Adana Demirspor maçında oynamadı bence. Mourinho bence Krunic’i korumak istedi. Ben Jose Mourinho’nun açıklamalarını doğru buluyorum. Fenerbahçe’nin böyle bir karaktere ihtiyacı vardı. Jose Mourinho, orta sahada takım ileri çıktığı zaman geride duracak bir adam arıyor. O yüzden Amrabat ve Sander Berge isminin geçmesi normal çünkü profil çok uygun.

Ferdi bir de savunmayı öğrenirse zaten değeri 60 milyon olur. Çok planlı giden bir çocuk, kariyer gelişimine baktığım da bu oyuncu ayrılacak gibime geliyor Premier Lig olduğu için teklifi duyduğum gün Dortmund’a gitmeyecek dedim.

Fenerbahçe’de bana göre bir 6 numara 2 yıldır yok. İsmail’in performansına sonsuz saygım var ama İsmail’in orada tek olmasının anlamsız olduğunu düşünüyorum.”

Narin Güran Cinayetinde Gizli Tanık Ortaya Çıktı Jose Mourinho'nun, Nesyri pişmanlığı Beşiktaş sahasında Eyüpspor'u mağlup etti Kalça fotoğrafı paylaştı ortalık karıştı! Milli oyuncudan derbi paylaşımı: Yıldız göndermesi AFAD duyurdu. 4.9 büyüklüğünde bir deprem oldu