Fenerbahçe'den transfer için izin istedi. Kerem Aktürkoğlu ile Benfica'da takım arkadaşı olacak

A Milli Takım'ın, İzlanda ile oynadığı maçı izlemeye gelen Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, İsmail Yüksek'e adeta hayran kaldı. Fenerbahçe orta sahasının vazgeçilmez ismi olan İsmail Yüksek'i transfer listesine hemen ekleyen Lage, Kerem Aktürkoğlu'nun ardından İsmail Yüksek'in de transferini istedi. Portekiz basınında yer alan habere göre, İsmail Yüksek şartlarda anlaşma sağlanması halinde Benfica'da forma giymeye sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın en önemli isimlerinden birisi olan İsmail Yüksek, İzlanda maçında sergilediği performansla Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage'yi kendine hayran bıraktı.

Kerem Aktürkoğlu transferiyle Türk futbolseverlerin yakın radarına giren Benfica, bu kez de İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Portekiz ekibinin teknik direktörü Bruno Lage, İzlanda maçında İsmail Yüksek'i izledi ve yeni sezonda hemen transferini istedi.

Portekiz basınında yer alan habere göre Benfica'nın, İsmail Yüksek için 15 milyon Euro'yu gözden çıkaracağı ve şartların anlaşılması durumunda da İsmail Yüksek'in kariyerinde yeni bir sayfa açabileceği iddia edildi.

2020 yılında Fenerbahçe'ye katılan ve yıllar geçtikçe futbolunu oldukça geliştiren İsmail Yüksek, sarı-lacivertli formayla bu sezon 7 maçta görev aldı. İsmail Yüksek ayrıca Süper Lig'de oynanan 4 maçta da 90 dakika süre aldı.

Narin cinayetinde o imam hakkında iğrenç iddialar Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi İmamın neden ifadesinin alındığı belli oldu Salim Güran'ın aracındaki 2 gencin sırrı Sevişme sahnesi gündeme bomba gibi düştü AFAD duyurdu: 4 büyüklüğünde bir deprem oldu