Fenerbahçe'den kapı dışarı ediliyor. İsmail Kartal yıldız ismin sözleşmesinin derhal feshedilmesini istedi

Fenerbahçe'nin takımın gol yükünü çekmesi için kadrosuna kattığı Joao Pedro, sarı-lacivertli takıma veda ediyor. Gremio'ya kiralanan ancak Brezilya ekibinin sözleşmedeki satın alma opsiyonunu kullanmaması nedeniyle Fenerbahçe'ye dönecek olan Joao Pedro hakkında İsmail Kartal kararını verdi. İsmail Kartal kadroda düşünmediği Joao Pedro'nun sözleşmesinin feshedilmesini istedi.

Fenerbahçe'nin, Cagliari'den transfer ettiği Joao Pedro dönemin en çok ses getiren transferlerinden biri olmasına rağmen Brezilyalı oyuncu sarı-lacivertli kulüple sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.

Geçirdiği sakatlık problemleri nedeniyle Fenerbahçe'de isteneni veremeyen ve Gremio'ya kiralanan Joao Pedro, Brezilya ekibinin sözleşmedeki maddeyi kullanmamasının ardından Fenerbahçe'ye mecburen geri dönüş kararı aldı. Kadrodaki yabancı sayısının şişkinliğinden memnun olmayan İsmail Kartal, Joao Pedro'nun menajerine haber göndererek Brezilyalı oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesini istedi.

İstanbul'a gelen Joao Pedro'nun menajerinin Fenerbahçe ile mutabakata varmasının ardından yaz transfer döneminde Brezilyalı ismin Fenerbahçe'ye kesin olarak veda etmesi bekleniyor. Fenerbahçe formasıyla 28 maçta görev olan Joao Pedro yalnızca 5 kez gol sevinci yaşadı.

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!