Fenerbahçe'den apar topar gönderiliyor. Galatasaray maçı sonrası Jose Mourinho'nun sabrı kalmadı

Sahasında Galatasaray'a 3-1 kaybederek büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe'de en çok eleştirilen isimlerden birisi de Youssef En-Nesyri oldu. Oyuna sonradan dahil olan ve müsait pozisyonları değerlendiremeyen Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe taraftarı tarafından eleştirildi. Jose Mourinho'nun ısrarla istediği Youssef En-Nesyri performansıyla Portekizli teknik adamı da hayal kırıklığına uğrattı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında sahasında konuk ettiği Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de birçok oyuncunun performansı eleştirilirken 19.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenip takıma katılan Youssef En-Nesyri taraftarların büyük tepkisini topladı.

Oyuna sonradan dahil olan ve özellikle skor 3-1 iken çok yakın mesafeden girdiği pozisyonu değerlendirmeyen Youssef En-Nesyri'nin şu ana kadar beklenen performansı sergileyememesi hayal kırıklığı yarattı. Jose Mourinho'nun özellikle istediği Youssef En-Nesyri'nin gol yollarında etkili olamaması Portekizli teknik adamı da oldukça şaşırttı.

Bazı Fenerbahçe taraftarları Youssef En-Nesyri'nin devre arası transfer döneminde takımdan gönderilmesini isterken, iyi bir teklif gelmesi halinde Fenerbahçe yönetiminin de Youssef En-Nesyri'yi takımdan gönderebileceği öğrenildi.

Fenerbahçe formasıyla 8 maça çıkan Youssef En-Nesyri yalnızca 1 kez gol sevinci yaşadı.

Narin Güran Cinayetinde Gizli Tanık Ortaya Çıktı Galatasaray, Kadıköy'den lider döndü Jose Mourinho'nun, Nesyri pişmanlığı Galatasaray'dan çok konuşulacak derbi paylaşımı Kalça fotoğrafı paylaştı ortalık karıştı! Penis boyutunuz küçülebilir: Bunları yapmayın