Fenerbahçe Manchester United maçı öncesi büyük kavga. Polis taraftarları zorlukla ayırdı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki üçüncü maçında sahasında Manchester United'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar ile İngiliz taraftarlar arasında büyük bir kavga çıktı. Polisler zor da olsa taraftarların kavgasını ayırmayı başardı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, 3. hafta mücadeleside İngiliz devi Manchester United'ı kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacak.

Kritik maçtan önce takımlarını desteklemek için İstanbul'a gelen Manchester United taraftarları ile Fenerbahçe taraftarları arasında büyük bir kavga çıktı.

Manchester United taraftarları Fenerbahçe aleyhinde küfürlü tezahürat yapınca, Fenerbahçe taraftarları da İngilizlere tepki gösterdi ve iki taraftar grubu arasında büyük bir kavga çıktı. Polis ekiplerinin araya girmesiyle birlikte yaşanan kavga çok fazla büyümeden önlendi.

Fenerbahçe ile Manchester United arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi mücadelesi bugün saat 22:00'de Ülker Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. 

FLAŞ! Abdullah Öcalan'dan İlk Açıklama Geldi Göğsünü tamamen açarak poz verdi FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 12 kişiye gözaltı! Tekin Temel'in cenazesine bir avuç insan katıldı Maç öncesinde büyük kavga çıktı Gazeteler TUSAŞ saldırısını nasıl gördü?