Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sessizliğini bozdu

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin bir açıklama yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 30.haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği maçın ardından yaşanan olayların ardından Başkan Ertuğrul Doğan'dan açıklama geldi.

Bordo-mavililerin resmi internet sitesinden bir açıklama paylaşan Ertuğrul Doğan, "Yönetim Kurulumuz tüm yaşanan süreci dikkatli bir şekilde takip etmektedir. Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarınki disiplin sevklerinden sonra yapacağı detaylı açıklamayı kamuoyuyla paylaşacaktır'' dedi.

Açıklamalarına şu şekilde devam eden Doğan, "Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki; hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz'' ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera ülkesine geri dönüyor Sahiplendiği köpekleri öldüren doktor tutuklandı Oğlunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor! İstanbul'un sokak sokak deprem haritası Süper minisiyle genç kızlara adeta taş çıkardı! Dünya yıldızlarıyla bir araya geldi!