Fenerbahçe ile iplerini tamamen kopardı. Galatasaray'a yeşil ışık yakıp, bedavaya gelirim dedi

Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel ile yeni sözleşme görüşmelerinde henüz olumlu bir yol kat edememişken Galatasaray, Nijeryalı oyuncu için devreye girdi. Osayi-Samuel'in durumunu yakından takip eden ve Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamaması durumunda Osayi-Samuel'e teklif yapması beklenen Galatasaray'ın şu an için olası transferde en avantajlı takım olduğu iddia edildi.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek Bright Osayi-Samuel hakkında ortaya atılan Galatasaray iddiası ortalığı bir anda yangın yerine çevirdi.

Fenerbahçe ile uzun süredir yeni sözleşme hakkında görüşen ancak istediği olumlu cevabı alamayan Osayi-Samuel'in, sarı-lacivertli ekiple görüşmeleri tıkanma noktasına gelirken devreye bir anda Galatasaray girdi.

Fenerbahçe ile yollarını ayırması durumunda Bright Osayi-Samuel'i bedavaya kadroya katmak isteyen Galatasaray'ın olası bir transferde şu an için elinin en kuvvetli takım olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'den 2.5 milyon Euro maaş isteyen Bright Osayi-Samuel'in bu teklifin gelmemesi halinde de Galatasaray'a imza atabileceği öğrenildi. 2021 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Bright Osayi-Samuel 1 kez Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Galatasaray'dan, Osayi-Samuel bombası geliyor Bayern Münih'in, Hakan Çalhanoğlu ısrarı Galatasaray ile Muslera'nın yolları ayrılıyor İstanbul'da cenaze dirildi Fatih'teki vahşette 'siyah' detayı! Nevşehir'de dehşet anları