Fenerbahçe ikinci yarıda açıldı. Jose Mourinho hareketiyle Antalyaspor maçında en çok konuşulan isim oldu

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanına konuk oldu. Sarı-lacivertli ekip 63. dakikada Dusan Tadic ve 81. dakikada Thalisson'un kendi kalesine attığı golle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda karşılaştı.

Temponun zaman zaman yükseldiği mücadelede Fenerbahçe sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 63. dakikada Dusan Tadic ve 81. dakikada Thalisson(KK) kaydetti.

Fenerbahçe aldığı bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltti ve 2. sıraya yerleşti. Ligdeki üçüncü mağlubiyetini alan Antalyaspor ise 8 puanda kaldı.

Fenerbahçe önümüzdeki haftayı BAY geçen takım olacak. Antalyaspor ise deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

MOURINHO'DAN BEŞ DEĞİŞİKLİK

Teknik direktör Jose Mourinho, son olarak 26 Eylül Perşembe günü sahalarında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile yaptıkları UEFA Avrupa Ligi maçının ilk 11'inden 5 oyuncuyu değiştirdi.

Portekizli teknik adam, Union Saint-Gilloise mücadelesinin başlangıç kadrosunda yer verdiği En-Nesyri, Cengiz Ünder, Fred, Becao, İrfan Can Kahveci'nin yerine Dzeko, Allan Saint-Maximin, İsmail Yüksek, Djiku ve Tadic'i görevlendirdi.

YAPTIĞI HAREKET SONRASI SARI KART GÖRDÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho maç içinde oldukça ilginç bir harekete imza attı. Jose Mourinho, kullandığı laptopu yayıncı kuruluşun yer kamerasının önüne bıraktığı için 79. dakikada sarı kart gördü.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Maç başladı.

2' İnanılmaz pozisyon! Ceza sahasına yapılan ortada Piric'in müdahale ettiği top savunmaya çarptı ve direkten döndü. Kale önünde bomboş kalan olan Szymanski müsait pozisyonda topu ağlarla buluşturamadı.

12' Bu kez Antalyaspor direğe takıldı! Kaluzinski'nin uzak mesafeden şutunda direğe çarpan topu Livakovic zor da olsa hakimiyetine almayı başardı.

19' Amrabat ceza sahası dışından şansını denedi. Plase vuruşunda top direğin bir karış üzerinden auta çıktı.

41' Sol çaprazdan ceza sahasına giren Maximin uzak köşeyi düşündü. Yerden vuruşunda Piric topu rahatlıkla kontrol etti.

45' Mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

55' Antalyaspor tehlikeli geldi. Kaluzinski'nin ceza yayından yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak çerçeveyi bulmadı.

63' Fenerbahçe golü Tadic ile buldu. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda soğukkanlı bir vuruş yapan Tadic skoru 1-0'a getirdi.

77' Fenerbahçe'nin Edin Dzeko ile bulduğu gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.

81' Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı! Kostic'in ortasında Thalisson ters bir kafa vuruşu yaparak kendi ağlarını havalandırdı ve skor 2-0'a geldi.

Narin Güran'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı! Cinsiyet değiştiren oğlu için duygusal mesaj Fenerbahçe deplasmanda hata yapmadı Altın Koza'da gözler Serenay Sarıkaya'daydı! Sokratis Dioudis üst üste iki penaltı çıkardı İsrail'den Hizbullah'a bir ağır darbe daha