Fenerbahçe hikayesini bitirdi, Beşiktaş'a düşünmeden evet dedi. İmzayı bedavaya attı

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un, Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edildi. Kadrosuna yerli bir golcü transfer etmek isteyen ve Fenerbahçe ile yollarını ayıran Serdar Dursun ile görüşen Beşiktaş, 32 yaşındaki deneyimli isimden olumlu yanıt oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe hikayesini bitiren Serdar Dursun'u kadroya katması halinde bonservis bedeli ödemeyecek.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Serdar Dursun'un peşine düştü.

Cenk Tosun'u kadroda düşünmeyen ve yerli bir forvet takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve şu anda serbest oyuncu konumunda olan Serdar Dursun ile transfer görüşmesi gerçekleşti. Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaşan Serdar Dursun'un ilerleyen günlerde siyah-beyazlı kulübe imza atabileceği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde yeniden Fenerbahçe kadrosuna katılan Serdar Dursun, Edin Dzeko ve Michy Batshuayi'nin oldukça gerisinde kalmış ve istediği forma şansını bulamamıştı.

Serdar Dursun, Fenerbahçe formasıyla 10 maçta görev alırken 3 gol ve 2 asistlik performans ortaya koymuştu.

Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor Uraz Kaygılaroğlu'nun Pozlarına Büyük Tepki Cem Garipoğlu'nun mezarında şüphe uyandıran detay! İlişkisi ortaya çıktı: Hakemliği bitti En şanslı burçlar belli oldu Kandilli: 3.5 büyüklüğünde bir deprem oldu