Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi. Allan Saint-Maximin için KAP açıklaması geldi

Transferde bombaları üst üste patlatan Fenerbahçe uzun süredir peşinde olduğu Allan Saint-Maximin'i de bitirdi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Allan Saint-Maximin ile prensip anlaşmasına varıldığı kaydedildi. Allan Saint-Maximin, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe uzun süredir transferi için büyük uğraş verdiği Allan Saint-Maximin'de mutlu sona ulaştı.

Transfer döneminin başlamasıyla Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun gibi önemli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe son olarak Al-Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin'i de kadrosuna kattı.

KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferini KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, ''Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir.'' ifadeleri kullanıldı.

ALLAN SAINT-MAXIMIN KİMDİR?

Allan Saint-Maximin 12 Mart 1997 yılında Fransa’da dünyaya geldi. Forvet ve kanat pozisyonlarında görev yapabilen oyuncu Al- Ahli'de forma giymektedir.

Saint-Etienne formasıyla ilk profesyonel maçına 29 Ağustos 2013 tarihinde çıkan Allan Saint-Maximin kariyerinde Monaco, Hannover, Bastia, Nice ve Newcastle United gibi önemli takımların başarısı için ter döktü.

Geçtiğimiz sezon Allan Saint-Maximin, Newcastle United'tan 27 milyon Euro bedelle Al-Ahli'ye transfer oldu.

Asıl çıkışını Nice takımında yapan Fransız oyuncu 9'u ligde olmak üzere 11 gol attı. Saint-Maximin, 2 Ağustos 2019'da Premier League ekiplerinden Newcastle United ile altı yıllık bir sözleşme imzaladı.

SAINT-MAXIMIN, İSTANBUL'A GELDİ

 Fenerbahçe'nin transferi için görüşmelerde bulunduğu 27 yaşındaki Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen futbolcu, kendisini bekleyen araçla buradan ayrıldı.

'Kızlığını satmadın mı?' sorusuna şaşırtan yanıt Arda Güler'in dedesinden Galatasaray açıklaması Yüksel Güran'ın şırınga ile kan oyunu ifşa oldu Kan donduran Narin cinayetinde yeni detaylar... Salim Güran'ın sildiği kayıtlar geri getirildi Narin'in kuzenin yeni ifadesi ortaya çıktı