Fenerbahçe benim için artık bitti dedi. Jose Mourinho ve Ali Koç'a rest çekerek gitme kararı aldı

Sofyan Amrabat transferinin ardından ilk 11'deki yerini kaybeden İsmail Yüksek devre arasındaki transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı. Ocak ayında takıma bir orta saha transfer etmek isteyen Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in forma şansının azalacağını ve bu yüzden de Fenerbahçe kariyerini bitirmek istediği iddia edildi. İsmail Yüksek ayrıca Fenerbahçe'nin kendisine yaptığı yeni sözleşme teklifini de reddetti.

Yaptığı çıkışla Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın en önemli parçalarından biri olan İsmail Yüksek, Fenerbahçe kariyerini bitirmeye hazırlanıyor.

Galatasaray derbisinde devre arasında oyundan alınan, Sofyan Amrabat'a da formayı kaptırarak yedek kulübesine hapsolan İsmail Yüksek daha fazla forma şansı bulmak amacıyla sarı-lacivertli ekipten ayrılma kararı aldı.

Birçok Avrupa kulübünün listesinde olan ve Galatasaray derbisinde de izlenen İsmail Yüksek'in ayrıca Fenerbahçe'den gelen yeni sözleşme teklifini de reddettiği öğrenildi.

Jose Mourinho ve Ali Koç'un ısrarlarına rağmen Cristian Medina transferinin de gerçekleşmesiyle orta sahada iyice gözden düşüceğini düşünen İsmail Yüksek'in ayrılma kararından vazgeçmediği iddia edildi. Fenerbahçe formasıyla bu sezon 9 maça çıkan İsmail Yüksek 764 dakika sahada kaldı.

Galatasaray üç farklı üstünlüğünü koruyamadı Schalke 04, Sergen Yalçın'a teklif götürdü İsmail Yüksek, Fenerbahçe'ye veda ediyor Usta oyuncular arasında gergin anlar! Garip filminin Fatoş'unu tanıyamayacaksınız! Ahu Tuğba'nın son yolculuğunda büyük vefasızlık!