Fatih'teki vahşette Semih Çelik'in katlettiği Ayşenur Halil'in babasının ifadesi ortaya çıktı: Neler olduğunu emniyette öğrendik...

Türkiye günlerdir İstanbul'un Fatih ilesindeki tarihi surlarda yaşanan vahşeti konuşuyor. Semih Çelik; İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i korkunç şekilde katletti. Soruşturma tüm yönleriyle sürüyor. Katledilen Ayşenur'un babasının ifadesi ortaya çıktı. Acılı baba cinayet günü yaşananları anlattı. Baba, Semih Çelik ismini daha önce hiç duymadığını söyledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İstanbul Eyüpsultan ve Fatih'te 4 Ekim'de 19 yaşındaki Semih Çelik, kendisiyle aynı yaştaki Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'i canice katlettikten sonra Edirnekapı'daki surlardan atlayarak intihar etmişti.

Türkiye'yi sarsan cinayete ilişkin soruşturma devam ederken, Semih Çelik'in katlettiği Ayşenur Halil'in babasının ifadesi ortaya çıktı. Olay gününü anlatan acılı baba, katil Semih Çelik​'in adını daha önce hiç duymadığını belirtti.

'EMNİYETE GİDİNCE ÖĞRENDİK'

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; emniyete çağırıldıktan sonra gerçeği öğrendiklerini belirten Ayşenur'un babası, "Semih'in ismini o güne kadar hiç duymamıştım. Ben hiç tanımıyorum Semih’i. Okulda zannediyorduk. Kızım evden, 'Okula gidiyorum diye çıkmıştı. Neler olduğunu polisin, 'Emniyete gelmeniz gerekiyor' dediğinde öğrendik" dedi.

DELİLLERİN İNCELEMESİ SÜRÜYOR

Soruşturmayla ilgili son olarak, katil Semih Çelik'in bilgisayarında, İkbal Uzuner'i öldürmekten ve intihardan bahsettiği video dışındaki tüm verilerin silindiği belirlenmişti.

Uzuner'in telefonundaki şifre kılırken Ayşenur Halil'in ise telefonun açılması için çalışmalar devam ediyor. Öte yandan, ölen kızların ayin ve ritüele katıldığı yönündeki iddialara ilişkin ise polis bir ize rastlamamıştı.

Edirnekapı'da surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in intihar etmeden önce öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner cinayeti ile ilgili polis ekiplerinin delillere yönelik incelemesinin de sürdüğü öğrenildi.

SABAH GAZETESİ'NDEKİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bahar Candan: Ablam sevgilimle ilişki yaşıyor Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Şiddetli deprem oldu! İşte hissedilen iller... Öğretmeni tarafından tecavüze uğradığını söyledi! 4.7 büyüklüğünde bir deprem oldu MEB okulların 1.5 gün tatil olacağını duyurdu!