Fatih'te öğretmene silahlı saldırıyla ilgili 'kan davası' şüphesi. Aracıyla seyir halindeki öğretmene taksiden inen bir kişi kurşun yağdırıp kaçtı

İstanbul Fatih'te korkunç bir olay gerçekleşti. Türkçe öğretmeni olduğu öğrenilen 44 yaşındaki Abdulbaki Durmaz, aracında seyir halindeyken taksiden inen bir kişinin silahlı saldırısına uğrayarak, yaşamını yitirdi. Saldırganın olay yerinden taksici ağabeyi tarafından kaçırıldığı öğrenilirken; cinayetin kan davası nedeniyle işlendiği iddia edildi.

Kaynak: DHA-İHA

Fatih'te, 44 yaşındaki Abdulbaki Durmaz isimli öğretmenin aracına şüpheli 1 kişi kurşun yağdırdı. Durmaz çok sayıda merminin vücuduna isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Fatih Topkapı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Abdulbaki Durmaz isimli Türkçe öğretmeni aracıyla seyir halindeyken, taksiden inen bir şüpheli Durmaz’ın aracına art arda ateş ettikten sonra aynı taksiyle olay yerinden kaçtı. Vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Durmaz ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Cinayetin ardından olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri çalışmalarını derinleştirdi. Şüphelinin bindiği ticari taksi şoförünün 28 yaşındaki Fesih G. olduğu tespit edildi. Taksi sürücüsü Fesih G., telefonda yapılan görüşmede şüpheliyi olay yerinden aldıktan sonra yine olay yerine yakın bir yerde bıraktığını iddia etti. Ardından polis ekipleri taksi sürücüsü Fesih G.'ye yeniden ulaşmaya çalıştı. Ancak Fesih G.'nin telefonunu kapattığı belirlendi. Fesih G.'nin taksiyi Bağcılar'da diğer şoföre bıraktığı belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerde 8 adet kovan ile öldürülen şahsın aracında ise ruhsatsız tabanca bulundu.

SALDIRGANI TAKSİCİ AĞABEYİNİN KAÇIRDIĞI ANLAŞILDI

Çalışmaların devamında kamera kayıtları detaylı bir şekilde incelendi. Şüphelinin, ticari taksi şoförü Fesih G.'nin kardeşi 24 yaşındaki Adem G. olduğu tespit edildi. Taraflar arasında kan davasının bulunduğu ve şüphelilerin babaları olan 57 yaşındaki Abdurrahman G.'nin 2023 yılında Batman'da hasımları tarafından öldürüldüğü ve öğretmenin kan davası kaynaklı öldürülmüş olabileceği öğrenildi. 1'er suç kaydı olduğu belirlenen şüphelilerin yakalanmasına yönelik ise çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Narin Güran cinayeti dilekçe hamlesi Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Umut Akyürek'in madde bağımlısı kızından paylaşım Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu