Erman Toroğlu'ndan Zeki Müren iddiası: Beraber olduğu futbolcu arkadaşlarım vardı

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, futbolculuk döneminde Zeki Müren ile tanıştıklarını belirterek, "Beraber olduğu futbolcu arkadaşlarım vardı" dedi. Toroğlu, Müren'in beğendiği erkek tipini tarif etti.

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, ‘sanat güneşi’ Zeki Müren ile ilgili anılarını paylaştı. Skyspor’a konuşan Toroğlu, Zeki Müren’in eşcinselliğine gönderme yaparak, Müren’in dönemin bazı futbolcuları ile birliktelikleri olduğunu iddia etti.

“Zeki Müren'in beraber olduğu futbolcu arkadaşlarım vardı” diyen Erman Toroğlu, “Futbolcuların üst adeleleri sert olur, pantolondan belli olurdu. O üst adele Zeki Müren’e çok seksi gelirdi.” ifadelerini kullandı.

1948 Mersin doğumlu olan Erman Toroğlu, Gençlerbirliği altyapısından yetişti. Ankara Güneşspor’daki performansı sonrası Ankaragücü’ne transfer oldu, Mersin İdman Yurdu ve Ankara Şekerspor’da oynadıktan sonra jübilesini yaptı. Futbolculuk sonrası hakemliğe başlayan Toroğlu, FIFA kokartı takarak Türkiye’nin en önemli hakemlerinden biri oldu. Toroğlu uzun yıllardır futbol yorumculuğu yapıyor.

Bahar Candan: Ablam sevgilimle ilişki yaşıyor Tek yumrukla komalık etti Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Akıllara durgunluk veren kavga! Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar Öğretmeni tarafından tecavüze uğradığını söyledi!