Erden Timur'dan, Galatasaray'a iki transfer hediyesi daha. İstanbul'a gelmek için gün sayıyorlar

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Almanya çıkarması yaparak iki genç futbolcuyla anlaşma sağladı. Erden Timur, Bayern Münih II forması giyen Eyüp Aydın ve Borussia Dortmund forması giyen Gökdeniz Gürpüz'ü, Galatasaray kadrosuna kattı.

Hem ligde şampiyon olabilmek hem de Şampiyonlar Ligi'nde dişli bir takım oluşturabilmek için transfer çalışmalarına devam eden Erden Timur, bu kez Galatasaray'a geleceğin en önemli yetenekleri arasında gösterilen iki genç yıldızı getiriyor.

Erden Timur, Bayern Münih II forması giyen Eyüp Aydın transferinde nihayet mutlu sona ulaştı. Daha önce Eyüp Aydın için transfer girişiminde bulunan Erden Timur bonservisi Bayern Münih'te olan genç futbolcuyu Galatasaray forması giymeye ikna etti. Önlibero mevkisinin yanı sıra orta sahada da görev alabilen Eyüp Aydın geçtiğimiz sezon 24 maçta görev alırken takımına 3 gol ve 4 asistle katkı sağladı.

Erden Timur'un bir diğer transferi ise Borussia Dortmund'dan oldu. Borussia Dortmund forması giyen 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz ile de el sıkışan Erden Timur böylelikle Galatasaray'ın geleceğine iki önemli isimle yatırım yaptı. Borussia Dortmund U-17 takımı ile toplam 28 maça çıkan orta saha oyuncusu, bu maçlarda 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Kadının başını kesti sonra da surlardan atladı Cem Garipoğlu gizemi için tarih verildi Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Ahu Tuğba'nın vasiyetini açıkladı FLAŞ! Gülşah Durbay suskunluğunu bozdu Kıyma diye millete öyle bir şey yedirmişler ki..