Erden Timur yeni transferle İstanbul'a geliyor. Galatasaray'ın yıldızlarla dolu kadrosuna son parça da eklendi

Galatasaray uzun süredir peşinde olduğu Bayern Münih II forması giyen Eyüp Aydın ile her konuda anlaştı. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un yeni transfer Eyüp Aydın ile bu gece İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Transfer döneminin kapanmasına yalnızca bir gün kala Galatasaray bir ismi daha bitirdi. Erden Timur uzun süredir peşinde olduğu Bayern Münih II forması giyen Eyüp Aydın ile anlaşmaya vardı.

Bayern Münih II forması giyen ve ortaya koyduğu performansla başta Galatasaray olmak üzere Trabzonspor'un da dikkatini çeken Eyüp Aydın transfer konusunda kararını verdi.

Erden Timur'un yoğun girişimleri üzerine 19 yaşında potansiyeli oldukça yüksek olan Eyüp Aydın tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Eyüp Aydın'ın bu gece İstanbul'a gelmesi ve sarı-kırmızılı ekiple dört yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bayern Münih'in tüm alt yaş gruplarında forma giyen Eyüp Aydın kariyeri boyunca toplam 63 maçta forma şansı buldu. Eyüp Aydın söz konusu maçlarda 4 kez ağları sarsarken, 10 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

GALATASARAY'DAN KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Galatasaray, Eyüp Aydın için transfer görüşmelerine başladığını açıkladı. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, ''Profesyonel futbolcu Eyüp Aydın’ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü FC Bayern München AG ile resmi görüşmelere başlanmıştır'' ifadelerine yer verildi.

Kadının başını kesti sonra da surlardan atladı Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Ahu Tuğba'nın vasiyetini açıkladı FLAŞ! Gülşah Durbay suskunluğunu bozdu İstanbul'un orta yerinde tecavüz girişimi! Burcunuz hangi sporu yapmanızı söylüyor?