Emre Belözoğlu fazla boşta kalmadı. Süper Lig'e iki yıllık anlaşmaya geri döndü

Son olarak Ankaragücü'nde görev alan Emre Belözoğlu, Antalyaspor ile görüşmelere başladı. Alex de Souza yönetiminde ligde sıkıntılı günler geçiren Antalyaspor, Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirmek için düğmeye bastı. Emre Belözoğlu'nun da, Antalyaspor'un teklifine sıcak baktığı ve iki yıllık anlaşmaya imza atacağı öğrenildi.

Alex de Souza'yı takımın başına getirerek büyük bir ses getiren Antalyaspor ligde beklenenin altında kalınca teknik direktörlük koltuğu için rotayı Emre Belözoğlu'na kırdı.

Galatasaray karşısında alınan mağlubiyetin ardından takımın sahada çok silik bir görüntü vermesinden rahatsız olan Antalyaspor yönetimi Alex de Souza ile yollarını ayırma kararı aldı. Alex de Souza'nın yerine ilk ve en ciddi aday olarak Emre Belözoğlu ile görüşen Akdeniz ekibi tecrübeli isimden olumlu yanıt aldı.

Ankaragücü'nü çalıştırdıktan sonra inzivaya çekilen ve 3 Temumuz 2024 tarihinden bu yana takım çalıştırmayan Emre Belözoğlu'nun, Antalyaspor ile iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Emre Belözoğlu kariyerinde Fenerbahçe, Başakşehir ve son olarak Ankaragücü'nü çalıştırmıştı.

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı Fethullah Gülen öldürüldü mü?