Elazığspor'un güldüren Jose Mourinho paylaşımı sosyal medyayı resmen salladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımı viral oldu. Elazığspor, Mourinho paylaşımında "Herkesin hayran olduğu birileri var, onun bile" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Antalyaspor maçındaki hakem tepkisi gündem olmuştu.

Joe Mourinho maçtaki bir pozisyonu dizüstü bilgisayarında açıp yayıncı kuruluşun yer kamerasının önüne koymuştu. Hakem Cihan Aydın bu hareketi sonrası Mourinho'yu sarı kartla cezalandırmıştı.

Öte yandan TFF 2. Lig ekiplerinden Elazığspor, Mourinho'nun bu protestosunu esprili bir dille kullandı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Mourinho'nun dizüstü bilgisayarındaki ekrana Elazığspor takımının fotoğrafı montajlandı.

Elazığspor yaptığı paylaşıma "Herkesin hayran olduğu birileri var, onun bile" notunu düştü. İşte Elazığspor'un sosyal medyada kısa sürede viral olan o paylaşımı:

Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı 6,1 büyüklüğünde deprem! İşte merkez üssü Vatandaşlar Dikkat Bu Gıdalardan Uzak Durun Okan Buruk, Hakim Ziyech'i tamemen gözden çıkardı 3.1 büyüklüğünde bir deprem oldu Narin Güran cinayetinde kritik gelişme