EA Sports FC 25 ne zaman çıkacak, kaç TL? EA Sports FC 25 internetli mi? İşte logusu, çıkış tarihi ve ücreti...

EA Sports FC 25 ne zaman çıkacak, kaç TL? Oyun severlerin merakla beklediği futbol serisi EA Sports FC 25'in logosu, çıkış tarihi ve ücreti belli oldu. Sızıntı kaynağı billbil-kun'ın haberine göre; FIFA ile 30 yıllık anlaşması sona edip, EA Sport FC 24 ile yoluna devam eden Electronic Arts'ın son serisi EA FC 25 ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Peki, EA Sports FC 25 internetli mi? İşte logusu, çıkış tarihi ve ücreti...

Geleneksel gutbol simülasyon oyununun yeni sürümünü bu yıl piyasaya sürecek olan Electronic Arts'ın EA Sports FC 25 serisinin detayları belli oldu. Oyunseverlerin merakla beklediği EA Sports FC 2025'in çıkış tarihi, ücreti ve logosunu billbil-kun duyurdu. Oyunun, standart ve ultimate olarak 2 sürüm halinde sunulacağı da öğrenildi. Electronic Arts’ın futbol oyun serisi FIFA ile anlaşması bitmiş ve EA Sports FC FIFA'nın yerini almıştı. Geçen sene İilk oyun olan EA Sports FC 24 piyasaya sürüldü. Şimdi oyuncular ikinci seri FC 25’i bekliyor. Peki, EA Sports FC 25 ne zaman çıkacak, kaç TL? EA Sports FC 25 internetli mi? İşte logusu, çıkış tarihi ve ücreti...

EA SPORTS FC 25 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Oyunlar ile ilgili bir sızıntı kaynağı olan "billbil-kun", EA Sports FC 25'in ne zaman çıkacağını, logosunu ve ücretini paylaştı.

İddia edilene göre; EA Sports FC 25, 27 Eylül 2024 tarihinde piyasaya sürülecek.Oyunun en az PlayStation 4 için geleceği de belirtildi. Yani Xbox One için de gelebilir. Oyunun, PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One için piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Electronic Arts'ın resmi duyuruyu ise 10 gün içinde yapacağı düşünülüyor. Oyunun, standart ve ultimate olmak üzere 2 versiyonlar çıkış yapması beklentiler arasında.

Ultimate sürümü satın alanların, 7 günlük bir erken erişime sahip olabilecekleri iddia ediliyor. Yani bu sürümü alanlar, oyuna 20 Eylül'de erişebilecekler. EA Play abonelerinin ise 10 saatlik erken erişime sahip olabilecekleri belirtiliyor.

EA SPORTS FC 25 KAÇ TL OLACAK?

İddiaya göre; EA Sports FC 25'in standart versiyonunun fiyatı 69,99 dolar, Ultimate versiyonunun ise 99,99 dolar olacak. Yani fiyatlar geçen seneki ile aynı olacak.

EA SPORTS FC 25 HANGİ PLATFORMLARDA?

Söz konusu oyunun henüz hangi platformlarda çıkacağı belli değil. Fakat oyunun PlayStation 4 ve Xbox One gibi eski nesil konsolları da destekleyeceği düşünülüyor.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu