Dünyaca ünlü oyuncu Tom Hardy Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'i 'efsane' yorumuyla paylaştı

Olimpiyatlarda bir eli cepte yaptığı atışla fenomene dönüşen Yusuf Dikeç dünyada en çok konuşulan isimler arasında girdi. Elon Musk'tan sonra ünlü oyuncu Tom Hardy de Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'i 'efsane' yorumuyla Instagram hesabından paylaştı.

Olimpiyatlarda bir eli cepte yaptığı atışla fenomene dönüşen Yusuf Dikeç’in ikonik pozu sosyal medyada milyonlarca kez paylaşıldı.

Musk ayrıca dün Yusuf Dikeç ile ilgili yapay zekâyla hazırlanmış video daha paylaştı. Olimpiyatlarda yaptığı ‘havalı’ atış sonrası elindeki tabancanın içeceğe dönüştüğü video dün akşam saatleri itibarıyla 83 milyon kez görüntülendi. Dikeç’in kendi ikonik pozuyla altın madalya sevincini yaşayaşan Duplantis’i tebrik ettiği paylaşımı ise 5 milyona yakın kullanıcı görüntülendi.

ÜNLÜ OYUNCU TOM HARDY'DEN 'EFSANE' YORUMU 

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Hardy Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'i madalyasıyla Instagram hesabında paylaşarak, "Bu yıl yarışan oyuncuları tebrik ederim. İzlenecek inanılmaz anlar vardı. Efsane' yorumunda bulundu. 

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Asgari Ücrete Rekor Zam: 40 bin 436 Lira Oldu