Dünyaca ünlü beyin cerrahı Türker Kılıç'tan Elon Musk açıklaması: Bilimi çok iyi anlatıyor

Prof. Dr. Türker Kılıç, tv100'de yayınlanan Muhabbet Kralı programında Okan Bayülgen ve İlber Ortaylı'ya konuk oldu. Programda bilim ve teknoloji üzerine görüşlerini paylaşan Kılıç, Elon Musk’ın bilime önemli katkılar yaptığını belirtti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Beyin cerrahisi alanında dünyaca tanınan Prof. Dr. Türker Kılıç tv100'de yayınlanan Muhabbet Kralı programında Okan Bayülgen ve İlber Ortaylı'ya konuk oldu.

KILIÇ: ELON MUSK BİLİMİ ÇOK İYİ ANLATIYOR

Prof. Dr. Türker Kılıç ise Elon Musk'ı  "Bilimi çok iyi anlatıyor. İletişimi o kadar güzel yapıyor ki, beyindeki bazı noktaları değiştirerek o kişinin zihinsel yaşantısının ne şekilde değişebileceğini çok güzel anlattı." ifadeleri ile övdü. 

Kılıç sözlerinin devamında "Öyle bir dönemden geçiyoruz ki eskinin yıkıldığının farkındayız ama yerine ne konulması gerektiğini henüz bilmiyoruz." dedi.

ORTAYLI: BİLİMDE VERİMLİLİĞİ SAĞLAMAK GÜÇ

Okan Bayülgen Ortaylı'ya "Bilimin sonuna mı geldik?" diye sordu.

İlber Ortaylı  da "Sonuna geldi denmez ama verimliliği sağlamak çok zor hale geldi." karşılığını verdi. 

Bahar Candan: Ablam sevgilimle ilişki yaşıyor Tek yumrukla komalık etti Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Akıllara durgunluk veren kavga! Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar Öğretmeni tarafından tecavüze uğradığını söyledi!