Düğünde çıkan kavga kanlı bitti. Gelin ve damat, düğün şahidini öldürdü

ABD'de korkunç bir olay yaşandı. Gelin ve damadın düğün günü kavgası cinayetle sonuçlandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Sevdiklerine mutlu haberler vermeyi planlayan çiftin düğün günü kabusa döndü. ABD'nin Michigan eyaletinde, 22 yaşındaki James Douglas Shirah ve 21 yaşındaki Savanah Nicole Collier'in en mutlu günü kabusa dönüştü. Bir restoranda düğün gününü arkadaşlarıyla beraber kutlayan ikili, bir anda kavga etmeye başladı.

Damat, öfkeden deliye döndü ve direksiyonun başına geçip 'kasıtlı' olarak sağdıçları 29 yaşındaki Terry Lewis Taylor'ı ezdi. Polis, düğünün ardından damadın kasıtlı olarak bu eylemi gerçekleştirdiğini açıkladı.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Taylor, acil olarak hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, gelin ve damadın olay yerinden kaçtığını fakat kısa sürede ikisinin de tutuklandığını açıkladı.

Damat, ikinci derece cinayetle suçlanırken gelinin de suç ortaklığı yaptığı belirtildi. Olay karşısında şaşkınlığını dile getiren Savcı David Leyton, "İnsanların birbirlerini ezdiğini gördüm ama düğünden hemen sonra değil." dedi.

Öte yandan Taylor'ın geride hamile eşi Nikki Robinson ve üç çocuğunun kaldığı belirtildi.

Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!