Duayen Gazeteci Güneri Cıvaoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu hayatını kaybetti. Cıvaoğlu için Milliyet gazetesi binası önünde veda töreni düzenlendi. 85 yaşındaki Gazeteci Güneri Cıvaoğlu, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Türk basınının önemli isimlerinden biri olan Güneri Cıvaoğlu 85 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü gazeteci için veda töreni Demirören Medya Center’da, Milliyet gazetesi binası önünde düzenlendi. 

Milliyet gazetesi binası önünde tören 

Törenin ardından Cıvaoğlu'nun cenazesi, cenaze namazı için Teşvikiye Camisi'ne götürüldü. Burada öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

 Teşvikiye Camisi'nde cenaze namazı

İstanbul Beşiktaş'ta hastanede tedavi gören gazeteci Güneri Cıvaoğlu, 1 Ekim tarihinde 85 yaşında hayatını kaybetti. Güneri Cıvaoğlu için bugün Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazı sonrası düzenlenen cenaze törenine eşi Canan Cıvaoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül, Ali Ağaoğlu, Gazeteci Nevşin Mengü, Eski Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Tansu Çiller, şarkıcı Gülben Ergen, Defne Samyeli ve birçok seveni katıldı.

O SADECE GAZETECİ DEĞİLDİ YAŞAM GURMESİYDİ 

İş insanı Ali Ağaoğlu, “O sadece gazeteci değildi. Yaşam gurmesiydi. Gerçekten hayatı çok iyi bilen, yaşayan çok centilmen bir adamdı. Allah yattığı yeri ışıklar içinde bıraksın. Yeri doldurulmaz bir gazeteciydi” dedi.

BENİM İÇİN BÜYÜK BİR BOŞLUK OLACAK 

Güneri Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, “Hepimizin başı sağ olsun. Söyleyecek bir şey yok. Benim için büyük bir kayıp büyük bir boşluk olacak. 55 yıldır birbirimizi sevdik. Ardından çok şeyler söyledi. Fakat en aklımda kalan sevdiğim mezarlığına kokulu yasemin çiçeği istemediydi” diye konuştu.

SON GÜNLERE KADAR HEP BERABERDİK 

İş insanı Aydın Doğan, “Değerli bir arkadaşımızdı. Basın dünyasında değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Mekanı cennet olsun. Uzun yıllar beraber çalıştık. Değerli bir arkadaşımızdı. Benim ayrıca dostumdu. Son günlere kadar hep beraberdik. Beraber oturduk beraber kalktık. Nasip bu kadarmış” ifadelerini kullandı.

Cıvaoğlu, burada kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Altında Fırsatı Kaçıranların Beklediği Haber Geldi Sevenleri Üzülecek. Bu Dizilerin Fişi Çekiliyor Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor 6 yaşında ilişkiye girmeye başladık Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler