Diyarbakır Barosu'ndan Narin'in ağabeyi Baran Güran'a ilişkin yeni açıklama geldi

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, Narin'in ağabeyi ve ailedeki tutuklu olmayan tek kişi olan Baran Güran'ın baroya başvuruda bulunarak Narin Güran dosyasına taraf olması hakkında açıklamada bulundu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cesedine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ediyor.

Geçen günlerde Narin Güran'ın abisi ve ailedeki tutuklu olmayan tek kişi olan Baran Güran, baroya başvuruda bulunarak Narin dosyasına taraf olmuştu.

“AMACIMIZ ADALETİN SAĞLANMASI”

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren'den Narin'in abisi Baran Güran'ın baroya başvurusu hakkında yeni bir açıklama geldi.

Eren'in, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Birçok aile bireyinin dosyada şüpheli olduğu bir durumda Baromuza hukuki destek konusunda yapılan bu başvurudan kaynaklı haklı kaygı ve endişelerin fazlasıyla farkındayız.

Dikkatli ve temkinliyiz…

Narin’in faillerinin yargı önüne çıkarılması ve adaletin sağlanması tek amacımız."

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi