Dilan Polat'tan tahliye sonrası ilk paylaşım geldi! 'Enerci' şarkısıyla kutlama yaptı

'Kara para aklama' ve 'Vergi kaçırma' suçlarıyla tutuklanan ve 9,5 ay sonra tahliye olan Dilan Polat'ın ardından Engin Polat da tahliye edildi. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde cezaevinde tutuklu olan eşi Engin Polat ile kayınpederi Sezgin Polat'ı karşılamaya giden Dilan Polat'tan da ilk paylaşım geldi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

'Kara para aklama' ve 'Vergi kaçırma' suçlarıyla tutuklanan ve 9,5 ay sonra tahliye olan Dilan Polat'ın ardından Engin Polat ve diğer tutuklu sanıklar da tahliye edildi.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın yargılandığı ‘kara para aklama’ davasında mahkeme, 4 tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün tahliyesine karar verdi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde cezaevinde tutuklu olan eşi Engin Polat ile kayınpederi Sezgin Polat'ı karşılamaya giden Dilan Polat'tan da ilk paylaşım geldi. 

Eşi Engin Polat ile kayınpederi Sezgin Polat'ın tahliyesi karşısında adliyede sevinç çığlıkları atan Dilan Polat, Instagram orucunu da bozdu. 

Fenomen, ilk paylaşımını eşinin cezaevinden çıkışına sakladı ve karar verilir verilmez 'Enerci' şarkısıyla kutlama yaptı. 

Yüksel Güran'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı Kerem Aktürkoğlu için bomba West Ham United iddası Derbide eşitlik bozulmadı, puanlar paylaşıldı Jandarmaya 'bildiğim ne varsa anlatacağım' dedi Fenerbahçe fişi ilk yarıda çekti Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler