Dilan Polat ile eltisi arasında soğuk rüzgarlar esti. Hazal Erdoğan ile küsler mi?

Dilan Polat, eltisi Hazal Erdoğan ile bir araya gelmeyince aralarında bir problem olduğu düşünüldü.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Dilan Polat, hapse girmeden önce müstakbel eltisi Hazal Erdoğan ile çok iyi geçiniyordu. Eskiden birlikte sık sık paylaşım yapan Polat ile Erdoğan’ın arasındaki mesafe dikkat çekti. İkilinin küs olduğu iddia edildi. 

2023 yılının Kasım ayında tutuklanan Dilan Polat, geçtiğimiz hafta tahliye edilmişti.

Dün de Engin, Alper Kürşat ve Sezgin Polat tahliye edildi. 

Herkesin dikkatini çeken nokta ise Dilan Polat'ın, eşinin tahliye edileceğini öğrenmesinin ardından cezaevine sadece kardeşleri ve avukatıyla birlikte gitmesi oldu.

Alper Kürşat Polat'ın nişanlısı Hazal Erdoğan ise kayınvalidesi Şükran Polat ise Dilan Polat ile yan yana gelmedi. 

Ayrıca Polat'ın görümcesi Kübra Uzun’un da Engin Polat'ın tahliye edilmesinin ardından onlarla bir araya gelmeyip Alper’le paylaşımlar yapması şaşırttı. Uzun, kardeşiyle kavuşma anını paylaşırken ağabeyiyle bir araya gelmedi. 

Dilan Polat, avukatı Sevinç Horoz'a teşekkür ederken, Hazal Erdoğan da Dilan Polat’ın dosyadan çekilmesini istediği avukat Hüseyin Kaya’ya teşekkür etti.

Gelinler arasındaki bu soğukluk, arada bir küslük olduğunu düşündürdü. 

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Derbide eşitlik bozulmadı, puanlar paylaşıldı Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır