Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'i tamamen sildi: Yanlışa dur demeyi öğrendik. Instagram'ında soyadını kaldırdı

Babası İbrahim Tatlıses ile kavga eden ve araları epey bozulan şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından "Tatlıses" soyadını kaldırarak meydan okudu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Babası İbrahim Tatlıses ile kavga eden ve araları epey bozulan şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından "Tatlıses" soyadını kaldırarak meydan okudu. 

Dilan Çıtak Tatlıses ile babası İbrahim Tatlıses arasında bir süredir süregelen kavga boyut atladı. 

BABASININ SOYADINI SİLDİ

Babasının evlatları arasında ayrım yaptığını ve kendisine "Tatlıses" soyadını zorla aldırdığını iddia eden Dilan Çıtak Tatlıses, Instagram hesabında yer alan Tatlıses soyadını silerek sadece Çıtak'ı kullanmaya başladı.

Soyadı hamlesinin ardından "Evime geri döndüm" diyen Dilan Çıtak, Hadise'nin Biz Buradayız şarkısını ekledi.

Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz hafta Beyaz Magazin programına bağlanarak şunları söylemişti:

"Bugüne kadar konuşursam ortalık çok karışır diye, sanatçı kimliğime zarar gelir diye konuşmadım. Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. Tatlıses soyadını aldıktan sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Bir sürü insan iş anlaşmasını feshetti. Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası yok. Çok büyük markaların masasından kaldırıldım. Sırf insanlar Tatlıses ile çalışmak istemedikleri için. Şu an için maddi bir talebim yok. Ama bir bedel ödedim, tabii ki mirasçıyım.

Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum. Çıtak soyadımı göğsümü gere gere kullanmaya devam edeceğim. Çünkü ben Çıtak olarak doğdum. Ben kimsenin soyadını almadım. Bana aldırdılar. Kendisi ‘Dilan Çıtak benim kızımdır’ diye sosyal medyada duyuru yaptığında yardımcıları yanına çağırıp ‘Soyadını alacaksın. İbrahim Tatlıses’in kızı olmanın bir takım kuralları var’ dedi. Davayı da ben açmadım. Kendileri babalık davası açtılar. Bana başka çocukları yüzünden de mobbing uyguladı. Evlat ayrımından bahsediyorum. Türkiye’nin yüzde 80’i İbrahim Tatlıses’in evlat ayrımcısı olduğunu çok iyi biliyor."

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!