Didem Soydan duştan video paylaştı: Dakikalarca sürdü. Aşkım diyerek yıkadı

Ünlü manken Didem Soydan'ın ayakkabısından viski içirdiği görüntüler gündem olmuştu. Soydan'dan bu sefer duştan görüntüler geldi. Soydan'ın duş videosu dakikalarca sürdü ve köpükleyerek yıkadı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Youtube’da Ali Biçim ve Mesut Can Tomay Soba programının konuğu olan manken Didem Soydan’ın ayakkabısından viski içilmesi gündem olmuştu.

Ali Biçim ve Mesutcan Tomay "Sağlığına" diyerek ayakkabıya dökülen viskiyi içmişti. Ardından Soydan’ın Mesutcan Tomay’a "Ayaklarım 36 numara mı bir inceler misin?" demesinin ardından Tomay, "Bu ayaklar öpülür başa konur" diyerek modelin ayaklarını öpmüştü.

Soydan bu sefer duştan görüntüler paylaştı. Soydan bikinisi ile duşa girdi. Köpeğini yıkadı. Soydan köpeğini iyice köpükledikten sonra güzelce yıkadı. Soydan, köpeğin her tarafını keseledi.

Soydan bir taraftan köpeğini yıkarken bir taraftan da köpeği ile konuştu. Soydan, "Annem, aşkımmm... Evet evet evet, teşekkür ederim. Aferin, bravo, bravo... Ohhh ohhh!" ifadelerini kullandı.

Soydan'ın bir taraftan da sakız çiğnediği görüldü. Soydan, görüntüleri Instagram hesabından paylaştı. Seksi manken görüntülere, "Bak sporda bu kadar yorulmadım." notunu  düştü.

Altında Fırsatı Kaçıranların Beklediği Haber Geldi Sevenleri Üzülecek. Bu Dizilerin Fişi Çekiliyor Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor 6 yaşında ilişkiye girmeye başladık Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler