Devlete Meydan Okuyorlar! AK Partili Metin Külünk'ten Çok Sert Dilan Polat Tepkisi

Para aklama davaları devam ederken cezaevinde tahliye edilen Dilan Polat tahliye partisi düzenledi ve o görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Kız kardeşiyle dudak dudağa öpüştüğü anlar da sosyal medyada büyük tepki çekti. AK Parti eski milletvekili Metin Külünk sosyal medyadan bir paylaşım yaptı ve cezaevinden çıkışlarını partiyle kutlayan Polat ailesini çok sert eleştirdi: Devlet’e meydan okuyorlar...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

'Kara para aklama' ve 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma' suçlamalarından yargılanan Dilan Polat, 10 ay sonra cezaevinden tahliye olmuştu.

Yapmayacağını söylese de yeniden sosyal medya paylaşımlarına devam eden Polat, geçtiğimiz gece bir tahliye partisi düzenledi. 

Partinin hediye olduğunu söyleyen fenomen ailesi, dostları ve çalışanlarıyla doyasıya eğlendi. 

Sosyal medyadan parti pozlarını ve videolarını paylaşan Dilan Polat gece boyu dans etti.

Dilan Polat'ın partisinde büyük bir olay yaşandı. Polat, kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüştü.

Görüntüler sosyal medyada hızla yayılınca büyük tepki çekti. 

METİN KÜLÜNK'TEN SERT TEPKİ

AK Parti eski milletvekili Metin Külünk, cezaevinden çıkışlarını partiyle kutlayan Polat ailesi için çok sert çıktı. 

Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Külünk, "Devlet’e meydan okuyorlar. Daha da önemlisi, milletle dalga geçiyorlar. Kamu adına işlem yapması gerekense yargı bürokrasisi fakat ses gelmiyor. Dolayısıyla bu taraftaki ses daha da yükseliyor. Diyor ki avaz avaz, “Bak, seni çürütüyorum. Ülkeyi çürütüyorum ve senin elinden hiçbir şey gelmiyor”. Ülkeyi aciz göstermeye, itibarı elden almaya gayretleri ve cesaretleri olan bu kimin zararlılarına karşı sağlam ve en ağırından gerçek iradeyi yakında göreceğimize inanıyoruz." dedi.

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun İşte Gülen'in yerine geçeceği konuşulan isimler Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme