Devlet Bahçeli'yi Kızdıran Soru. Lider Haber Muhabiri Pelin Zengin'in İdam ve Narin Güran Sorusuna Sert Tepki Gösterdi

Partisinin MYK toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Narin Güran cinayeti ve idamla ilgili soru soran Lider Haber muhabiri Pelin Zengin'e tepki gösterdi: Böyle sapık ve yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin.

Kaynak: A.A

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MYK toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin için dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve "Narin'i hunharca katlettiler. Sabilere kıyanlar en ağır bedelleri ödemeli. Değerler sistemimizi lekeleyenler art niyetlidir. Kamuoyu zamanında bilgilendirilmelidir. Aile kurumu ile ilgili endişelerimizin varlığı bilinen bir husustur. Tehlike boyutlar kazanan şiddet ateşi söndürülmeli." ifadesini kullandı.

Basın toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını da cevaplayan Bahçeli, Lider Haber muhabiri Pelin Zengin'in Narin cinayeti ve idam ile ilgili sorusuna tepki gösterdi.

Pelin Zengin'in "Narin ve Sıla'ya yapılan caniliğe sert tepkiler gösterdiniz. Geçmişte bu tür suçlara idam getirilmesi çağrınız olmuştu. Yeni dönemde yapılacak Anayasa çalışmalarında bu konuyu gündeme getirmek gibi bir düşünceniz var mı?" şeklindeki soruya Bahçeli, "yanlış ve sapık bir soru" cevabını verdi.

Bahçeli, "Anayasa ile ilgili konuları dikkatlice takip etmediğiniz anlaşılıyor. Eğer bizim önerilerimiz arasında olup diğer partilerin de benimsediği taktirde niye olmasın? Böyle sapık ve yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin. Türk milletinin bundan gocunacak tarafları kalmadığı gibi utanacak tarafları kalmıştır." dedi.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi