Deprem bölgesi için çok önemli uyarı geldi. Meteoroloji duyurdu kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor: Çadır kentlerde alarm verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji, deprem bölgesinde beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya ilişkin vatandaşlara uyarılarda bulundu. Çadır kentlerde alarm verildi.

Kaynak: DHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Rüzgarın; bu gece saatlerinden sonra Hatay, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Adana'nın güney ve doğusu, Kahramanmaraş, Malatya ve Elazığ çevrelerinde zamanla bölgenin diğer illerinde yarın (Pazartesi) akşam saatlerine kadar güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli, zaman zaman fırtına (40-70 km/saat), Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yer yer kuvvetli fırtına (70-90) km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın sebep olacağı olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi. Kuvvetli rüzgar ile fırtınanın yarın saat 03.00'te başlayıp, saat 18.00'de sona ermesi bekleniyor. 

Fenerbahçe, Kim Min-Jae için harekete geçiyor Sırrı Süreyya Önder'i Görmeyen İki Gazete Skandal sonrası Esra Erol’dan ilk açıklama! Bekleyin Altın Düşecek Dedi Tarih verdi Önder'in kızından duygulandıran paylaşım Sırrı Süreyya Önder'in son görüntüsü ortaya çıktı