Demirören KAP'a bildirdi! Demirören, DPC İstanbul’u kapatıyor

Hürriyet Gazetecilik’e ait DPC İstanbul ekim ayından itibaren kapanma kararı aldı. KAP’a yapılan açıklamada 105 çalışanın iş akdi feshedilecek.

Demirören Holding’e ait en önemli baskı tesisi kapanma kararı aldı. Holding’in iştiraki Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamada Demirören Print Center’a bağlı Esenyurt’ta bulunan İstanbul DPC Şubesi, 1 Ekim 2022 tarihinde faaliyetlerini sona erdirecek.

Yapılan açıklamada “Diğer basım tesislerimizde yeterli kapasite olması nedeniyle Şirketimizin basım kapasitesi üzerinde herhangi bir etkisi olmayacaktır. Verimlilik artışı sağlamak için dışarıda fason üretim alternatifleri de bu kapsamda değerlendirilecektir” denildi.

7 şehirde tesisi vardı

Kapanmayla birlikte baskı birimindeki 105 çalışanın iş akitleri feshedilecek, 15 milyon liralık kıdem ve ihbar tazminatı ödenecek. Demirören Holding’e bağlı DPC’nin İstanbul dışında Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Adana ve Almanya’nın Frankfurt şehrinde üretim tesisi bulunuyor.

Narin cinayetinde cinsel ilişki iddiası! Avcılar'daki vahşetin detayları ortaya çıktı! Yakalanmamak için evinden ormana tünel kazdı! Atilla Taş Haluk Levent'e ateş püskürdü 400 bin TL'nin aylık getirisi açıklandı Akil, boşanma sorusuna kaçamak cevap verdi