DEM Partililerle tokalaşması çok konuşulmuştu. MHP lideri Bahçeli'den tv100'e özel açıklamalar

tv100'de Kübra Par ile Ana Haber'e konuk olan Gazeteci Sinan Burhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek TBMM'de DEM Partili milletvekillerinin elini sıkmasına ilişkin edindiği bilgileri aktardı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

TBMM'nin 1 Ekim'deki yeni yasama yılı açılışında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Parti sıralarına yönelerek partinin yöneticileriyle tokalaştı.

MHP lideri Bahçeli ile görüşen Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Kübra Par ile Ana Haber'e konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

BAHÇELİ'DEN DEM PARTİ'YE ŞARTLI DESTEK

Sinan Burhan'ın paylaştığı bilgilere göre, "Beni harekete geçiren Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yaptığı konuşmadır" diyen Bahçeli, Erdoğan'ın Meclis açılışındaki "iktidar ve muhalefetiyle hasımlarımıza korku verecek bir şekilde çalışması elzemdir" şeklindeki konuşması üzerine DEM Partililerin elini sıkma kararı aldığını söyledi.

Burhan, eğer Türkiye partisi olma konusunda adım atacak olursa başta Bahçeli olmak üzere Cumhur İttifakı'ndan destek alacağını gördüğünü belirtti.

Altında Fırsatı Kaçıranların Beklediği Haber Geldi Sevenleri Üzülecek. Bu Dizilerin Fişi Çekiliyor Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor 6 yaşında ilişkiye girmeye başladık Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler