Dallas ve Houston formaları giydi, yeni durağı Fenerbahçe Beko oldu. Pota altına dev takviye

Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko uzun yıllardır NBA'de forma giyen deneyimli isim Boban Marjanovic ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Uzun rotasyonu için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko son olarak NBA'de Houston Rockets forması giyen Sırp pivot Boban Marjanovic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

EuroHoops’un haberine göre, Fenerbahçe, Boban Marjanovic ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun Menajeri Miško Ražnatovic de bu transfere işaret etmişti. Sözleşmede ayrıca tarafların Ocak ayına kadar sözleşmeyi feshetme opsiyonu bulunuyor. 

Kariyerinde LA Clippers, Philadelphia 76ers, Dallas Mavericks ve son olarak Houston Rockets formalarını giyen Boban Marjanovic 331 normal sezon maçına çıkarak 5.5 sayı ve 3.6 ribaund ortalamaları yakaladı.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi