D Grubu'nda şaşırtan sıralama. Fransa berabere kaldı, Avusturya lider olarak gruptan çıktı

EURO 2024 D Grubu'nda üçüncü ve son maçlar oynandı. Son maçlara lider giren Fransa, Polonya ile 1-1 berabere kaldı ve grubu ikinci sırada tamamladı. Avusturya ise Hollanda'yı 3-2 mağlup etti ve büyük bir sürprize imza atarak grubu ilk sırada bitirdi.

EURO 2024'te heyecan kaldığı yerden devam ederken, D Grubu'nda üçüncü ve son maçlar büyük bir heyecana sahne oldu.

Turnuvanın favorilerinden Fransa, Polonya karşısında 1-0 öne geçse de galibiyeti koruyamadı ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Fransa bu sonucun ardından 5 puanla grubu ikinci sırada tamamladı.

Grubun bir diğer maçında ise Hollanda ile Avusturya arasında gol düellosu yaşandı. Avusturya, Hollanda karşısında 3-2'lik galibiyete uzandı ve grubu 6 puanla lider tamamladı.

Grupta 4 puanla üçüncü olan Hollanda ise en iyi 4 grup üçüncüsü arasına girmeyi garantileyerek adını son 16 turuna yazdırdı.

D Grubu'nda oluşan puan durumu şu şekilde:

1- Avusturya: 6 Puan

2- Fransa: 5 Puan

3- Hollanda: 4 Puan

4- Polonya: 1 Puan

KYLIAN MBAPPE BİR İLKİ BAŞARDI

Polonya karşısında fileleri havalandırmayı başaran Kylian Mbappe, Avrupa Şampiyonası'nda ilk kez gol sevinci yaşadı.

Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Lise öğrencisine 'Erdoğan'a hakaret' davası Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Derbide favori gösterilen taraf Fenerbahçe